top of page
Razvoj prediktivne strojno, programske in storitvene platforme povezovanja deležnikov s področja mobilnosti (CARCONNECT)

 

 

Partnerstvo podjetij BARTOG d.o.o. Trebnje (vodilni partner), UPROM d.o.o. in COMTRON d.o.o. je uspešno pridobilo sofinanciranje na javnem razpisu za »Spodbude za raziskovalno razvojne projekte 2« za projekt razvoja prediktivne strojne, programske in storitvene platforme povezovanja deležnikov s področja mobilnosti (CARCONNECT).
 

Glavni namen projekta CARCONNECT je: razvoj digitalnega ekosistema ter rešitve diagnostične naprave CARCONNECT za vozila z elektronsko senzoriko, varnim zapisovanjem podatkov, prediktivnimi algoritmi, spletno in mobilno aplikacijo.
 

Glavni cilji projekta CARCONNECT je: finalizacija razvoja rešitve diagnostične naprave CARCONNECT za vozila z elektronsko senzoriko, varnim zapisovanjem podatkov, prediktivnimi algoritmi, spletno in mobilno aplikacijo. 

 

Javni razpis je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj: www.eu-skladi.si , Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo: www.mgrt.gov.si.

MGRT-logotip-.jpg
Logo_EKP_sklad_za_regionalni_razvoj_SLO_
bottom of page